REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SAN MARINO-S PËR ANIKA - nga 590 €

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-marino

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË SAN MARINO-S PËR ANIKA - nga 590 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e San Marinos

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e San Marinos

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e San Marinos

Regjistrimi i flamurit të San Marinos

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e San Marinos?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në San Marino me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme per 5 vjet

E vlefshme per 5 vjet

Nuk ka tarifa vjetore të rinovimit. E vlefshme 5 vjet.

Çmimi i ulët = 590 EUR

Çmimi i ulët = 590 EUR

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e San Marinos.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Regjistrimi i flamurit të San Marinos është plotësisht i pranueshëm në mbarë botën

Në dispozicion për 2 ditë!

Në dispozicion për 2 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 2 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Nuk zbatohen kufizime ose distanca detare për anijet me flamur të San Marinos

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Asnjë studim teknik nuk kërkohet nën 24 metra

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në San Marino të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 2 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në San Marino dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Varkat deri në 10 metra

Varkat mbi 10 metra

590 euro 1600 euro
.
Easy and fast process
Easy and fast process
.
Valid for 5 years
Valid for 5 years
.
Available for any nationality
Available for any nationality
.
Low registration costs
Low registration costs
.
Mandatory MMSI included
  RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por zgjodha të shmang koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në San Marino. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

Dokumentet e kërkuara ndryshojnë pak nëse jeni duke u regjistruar si një pronar privat ose një kompani jo San Marino kundrejt një banori të San Marino ose një kompani San Marino
Nëse pronari është një individ që është rezident në San Marino ose një kompani e themeluar në San Marino:
 • ID e San Marinos për individë; ose Dhomën e Tregtisë së San Marinos regjistrimin e kompanisë dhe pasaportën e aplikantëve.
Nëse pronari është një individ që nuk është rezident në San Marino ose një kompani e huaj:
 • Nëse pronari privat - pasaporta e aplikantëve; OSE
 • Nëse anija është në pronësi të kompanisë - Certifikata e inkorporimit dhe pasaporta e aplikantëve.
 • Dhoma e Tregtisë regjistrimi i shoqërive,
 • Formulari i emërimit të agjentit rezident të San Marino (bashkëngjitur),
Dokumentet e rëndësishme që ju nevojiten për të na dërguar një kopje të:
 • Aplikimi për formularin e regjistrimit ‣ (ne kujdesemi për këtë)
 • Aplikim për Licencën e Stacionit Radio Anije ‣ (ne kujdesemi për këtë)
 • Kopje të policave të sigurimit ‣ (duhet të na dërgoni një kopje)
 • Certifikata e ndërtuesit, ose fatura e shitjes ‣ (duhet të na dërgoni një kopje)
 • Certifikata e fshirjes / transkripti i mbyllur nga flamuri i mëparshëm ‣ (nëse është e aplikueshme - duhet të na dërgoni një kopje)
 • Formulari i emërimit të agjentit rezident të San Marinos ‣ (ne kujdesemi për këtë)
 • Prokura, sipas rastit ‣ (ne kujdesemi për këtë)
Dokumentet opsionale nëse janë të zbatueshme ose të disponueshme:
 • Çdo akt hipotekor kundër anijes ‣ (nëse është e aplikueshme - duhet të na dërgoni një kopje)
 • Certifikata e klasës ‣ (nëse është e aplikueshme - duhet të na dërgoni një kopje)
 • Certifikata e mëparshme ndërkombëtare e tonazhit (nëse është e aplikueshme - duhet të na dërgoni një kopje)
 • Kopje e pezullimit ose letrës së miratimit nga flamuri themelor (karta e vdekjes) ‣ (nëse është e aplikueshme - duhet të na dërgoni një kopje)
 • Marrëveshja e Kartës (karta e vdekjes) ‣ (nëse është e aplikueshme - duhet të na dërgoni një kopje)
 • Regjistrimet e mëparshme të përmbledhjes së vazhdueshme ‣ (nëse është e aplikueshme - duhet të na dërgoni një kopje)
 • Emërimi i një topografi të autorizuar ose RO për lëshimin e certifikatave statutore ‣ (nëse një anije përdoret vetëm për përdorim privat)

SHËNIM I RËNDËSISHËM: Kjo nuk është e detyrueshme për jahtet private nën 24 metra. Mjafton të plotësoni një formular vetëvlerësimi për të marrë certifikatën e sigurisë. Ky është një avantazh i madh i regjistrimit në San Marino, pasi kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të bëni një studim që kërkon kohë dhe të shtrenjtë në anijen tuaj.

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në San Marino

Cilat dokumente kërkohen për të aplikuar për flamurin e San Marinos?
A është San Marino pjesë e BE-së?
Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin e San Marinos?
Sa shpejt mund të marr regjistrimin e përkohshëm?
A është i vlefshëm regjistrimi i përkohshëm për të lundruar me varkë?
A mund ta regjistroj varkën time nën emrin e kompanisë?
A mund të regjistroj kajak ose jet ski?
A pranoni dokumente në ndonjë gjuhë?
Si duket regjistrimi në San Marino?
Sa kohë është e vlefshme regjistrimi në San Marino?
A duhet të bëj anketimin për varkat e regjistruara për qëllime rekreacioni?
A duhet të siguroj ndonjë dokument shtesë nëse dua të regjistroj jahtin tim për përdorim komercial?
A duhet të bëj ende inspektimin dhe studimin nëse jahti im i vogël është i regjistruar për përdorim komercial?
A mund të aplikoj nëse nuk kam certifikatën CE?
A duhet të apostilohen dokumentet?
Çfarë mënyrash pagese pranoni?
A është e vlefshme San Marino në të gjithë botën?
Sa shpesh duhet të rinovohet një regjistrim SAN MARINO? A ka një kosto për rinovimin vjetor?
Cilat licenca janë të pranueshme për përdorim me një regjistrim në San Marino?

Merrni një ofertë pa detyrime për San Marino Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner